Gy.I.K.

 Gyakran ismételt kérdések.

Munkamenet

Rendelésedet az alap termékek megrendelő oldalán tudod leadni. Ehhez kattints a lenti linkek valamelyikére és töltsd ki a megrendelő formot. Itt nagyon sok kérdést találsz, amelyek mind azért vannak, hogy minél tökéletesebben rád, vagy ajándékozottadra vagy vállalkozásodra tudjuk szabni az elkészülő mandalát. Adhatsz kevesebb kérdésre is választ, de az a tapasztalatunk, hogy minél részletesebb válaszokat kapunk, annál inkább sikerül elsőre tökéleteset alkotni.

Ha kitöltötted a formot és kiválasztottad, milyen formában szeretnéd a mandaládat, valamint esetleg választottál hozzá kiegészítőket is, akkor csak kattints a “kérem a mandalámat >” gombra és máris a fizetés részhez kerülsz. Itt add meg a kapcsolattartáshoz szükséges adataidat. Ha van kuponkódod, azt szintén ennél a résznél tudod beváltani. Itt már látnod kell a fizetendő végösszeget is.

Itt tudsz egyben feliratkozni a hírlevelünkre is, ahol újdonságokról, érdekességekről és kedvezményekről értesülhetsz. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogunk elárasztani levelekkel :)

FONTOS: mindenképpen adj meg e-mail címet és telefonszámot is, amin elérünk, mert amikor elkészül a mandala, akkor erre az e-mail címre küldjük el neked az előnézetet, illetve ha valami probléma lenne, akkor pedig a telefonszámodon tudunk veled kommunikálni. Nem utolsó sorban pedig majd a futár is ezeken az elérhetőségeken tud neked értesítést küldeni a csomagoddal kapcsolatban.

Ha készen vagy a szükséges adatok kitöltésével, akkor lépj tovább és válassz szállítási módot, majd ezt követően fizetési módot. Itt, ha szeretnél, adhatsz borravalót is, amit minden esetben jótékony célra fordítunk. Ugyancsak itt adhatsz meg számlázási címet is, ha az eltér a szállítási címtől. Ha ezekkel meg vagy, akkor csak kattints a “rendelés elküldése” gombra, és ezzel készen is vagy a rendeléssel. :)

Egyedi, személyes mandalát itt tudsz rendelni.

A rendelés leadása után kapnod kell egy visszaigazoló levelet. Ebben a levélben szerepelnek többek között az általad megrendelt tételek. Ezeket szerencsés, ha ellenőrzöd, hiszen bár nem szokott, de előfordulhat rendszerhiba. Ha eltérést tapasztalsz, akkor válaszlevélben jelezd felénk! Ha mindent rendben találsz, akkor egyelőre nincs más dolgod. Biztos lehetsz benne, hogy a lehető leghamarabb megkezdjük mandalád tervezését. Amint elkészültünk a mandaláddal, máris küldjük neked az előnézeti képét, hogy láthasd, hogyan fog kinézni majd a kész mandalád. Itt van lehetőséged ellenőrizni, hogy valóban ilyenre gondoltál, és ha valamin még szeretnél változtatni, akkor ebben a szakaszban tudod megtenni. Bátran kérj változtatást ha úgy érzed, még nem tökéletes, mert az a célunk, hogy teljesen mértékben rád szabjuk, a tiéd legyen. Amint jóváhagyod a minta verziót, már küldjük is a nyomdába, ahol általában még aznap be is ütemezik és elkészítik. Ezt követően átadásra kerül a logisztikai partnerünk számára, akik házhoz szállítják neked.

Természetesen előfordul, hogy nem sikerül eltalálni, milyen mandalát szerettél volna. Ez már az előnézeti kép küldése után kiderül. Ilyenkor bátran írd meg nekünk, és további kérdésket fogunk feltenni neked, hogy pontosítsuk az igényedet. Általában ez után már meg szokott születni a tökéletes verzió, de legalább is közel tökéletes, ami már elfogadásra kerül. Ha azonban mégsem sikerülne sehogyan egymásra találnunk, bár nem volt még ilyen, akkor természetesen elállhatsz a vásárlástól :)

Nem. Mandaláinkat ugyanolyan gyakran rendelik ajándékba is, sőt helyiségek, cégek számára is. Mindegyik fajta mandalát ugyanolyan jó személyre / helyre / cégre tudjuk szabni :)

 

A termékről

Mandaládról minden esetben küldünk egy előnézeti képet. Biztos lehetsz benne, hogy ugyanazt az elrendezést és hajszálpontosan ugyanazokat a színeket fogod kézhez kapni, mint amit az előnézeti képben elfogadsz. Egyedül a keretet nem tudod megtekinteni az előnézeti képeken.

Első lépésben elolvassuk amit a megrendelő oldalon kitöltöttél. Elmélyülünk benne és vizualizáljuk az információkat. Következő lépésként a név és a születési dátum alapján numerológiai számítással meghatározzuk életed legfontosabb számait. Ez a lépés soha nem maradhat ki, mivel számmisztikai számaid nagyon sok információt hordoznak rólad, melyek segítségével sokkal jobban személyre tudjuk neked szabni a készülő mandalát. Ha vannak formák és színek, amiket megadtál, azok is ebben a lépésben kerülnek beillesztésre. Ezek után elkészül pár skicc, minta és részlet, amiket bedigitalizálunk. Néha matematikai számítások egész sorát végezzük el, mire tűpontosan kiszerkesztjük neked a a mandaládat 🙂 De ne aggódj! Mi ezt imádjuk! 🙂

Nem. Az oldalon előre meghatározott méretekre tudunk alapvetően tervezni, valamint költségeink is ezekre a méretekre vannak számítva, így a feltüntetett árak is ezekre a méretekre vonatkoznak. Kepesek vagyunk viszont egyedi igényeket is kielégíteni. Ha ilyesmit szeretnél, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket!

Igen. A nyomdai munkálatok előtt minden esetben küldünk neked egy előnézeti képet, ami csak azután kerül tényleges nyomtatásra, miután te jóvá hagytad. Ezen felül viszont más dolgod nincs 🙂

Ez függ a méretétől, az anyagtól és a kerettől. A legkisebb méret az a 30x40cm és 19.990 Ft-tól indul. Kiemelkedő minőségű, selyemfényű és matt felületű, 255g vastagságú, prémium művészpapíron kerül átadásra. Nagyon büszkék vagyunk rá! Ez az ár magában foglalja a normál házhozszállítás díját is.

Ha még nem került kinyomtatásra a mandalád, akkor semmi probléma! Csak írj nekünk egy e-mailt, amiben leírod a javított szöveget is, és a tervezés során már javítjuk is. Ha már nyomtatás után veszed észre a hibát, akkor is van lehetőség újranyomásra. Ebben az esetben ennek sajnos költsége van, de csak az újranyomás költségét számoljuk fel a javításhoz, a tervezését nem.

Kiemelkedő minőségű, selyemfényű és matt felületű, 255g vastagságú, prémium művészpapírt használunk.

Olyan prémium minőségű, professzionálisan alapozott festővásznat használunk, amely, finoman strukturált, minden fajta festékhez alkalmas. A nyomtatást követően elsőosztályú művészlakkal van kezelve, ennek köszönhetően sokkal tartósabb, ellenálló a nedvességgel szemben, megőrzi rugalmasságát és szerkezetét, sőt, tisztíthatóvá is válik.

Ha már unod a gagyi és az egy érintéstől is széteső kereteket akkor jó helyen jársz! Kereteink kiváló minőségű és tartós anyagból, letisztult és designos megjelenéssel bírnak, pont a mandalákhoz egyedileg választva. A kereteket üveglap helyett plexi előlappal adjuk át. Tehát nem kell attól félned, hogy a keret vagy az üveg összetörik a kezedben vagy a szállítás során.

Raktáron igen. Mandaláink annyira sokszínűek, hogy úgy gondoltuk, e két szín nem vonja el róluk a figyelmet. Természetesen tudunk rendelni más színből is, de arra mindenképpen várni kell, néha több hetet is.

Ha kérsz, akkor igen, a legtöbb vásárlónk így jár el. Kérésedre mandaládat bekeretezzük és úgy postázzuk.

Egyedileg gyártott, tömörített, közepesen erezett fa kereteket használunk a papír alapú mandalákhoz. Két színben elérhetőek: Fekete és Hófehér. A keretek kiválasztásánál nagyon figyeltünk arra, hogy tökéletesen passzoljanak és stílusukban is képviseljék az egyszerű, letisztult, minimalista stílusvilágot. Klasszikus kialakítása miatt minden helyiség koronaékszere lesz a Te egyedi, személyes mandalád.

Nem. A vászon képek keretezésére számtalan módszer és számtalan keret létezik. Nem tudnánk minden igényt kielégíteni, így vászon mandaláinkra keretezést nem vállalunk. Neked sem ajánljuk a mandala keretbe foglalását, hiszen az is előfordulhat, hogy egy díszesebb keret egyszerűen elvezetné a mandalád energiáit. Biztos lehetsz benne, hogy keret nélkül is tökéletesen megállja a helyét otthonod, irodád, rendelőd vagy bármely más helyiséged energizáló ékeként.

Az ékráma (más néven: vakráma, vakkeret, blindráma) fa alapanyagból készül, művészi festővászon felfeszítésére szolgál. A vászon pici ékek segítségével kiválóan feszíthető. Az ékráma nagy előnye, hogy utólag is feszíthető, igazítható, így ha lazulna, nyúlna a vászon, később még rá lehet feszíteni az ékek segítségével.

A vászon mandalák természetesen elsőosztályú, fenyőfából készült vakkeretre vannak feszítve.

Ez attól függ, milyen anyagra kérted a mandalát. A művészpapír alapú mandala elkészítése leterheltségtől függően általában pár percet vesz igénybe. A vászon alapú mandala elkészítése csaknem egy egész napot vesz igénybe, mivel a védő lakkrétegnek száradnia kell az ékrámára való feszítés előtt.

A képek nyomtatása EPSON STYLUS PRO 9900 és EPSON STYLUS PRO 11880 fotográfiai, művészeti, grafikai, nagyformátumú, MicroPiezo™ technológiájú digitális nyomtatóval történik, mind fotópapírra, mind festővászonra. A felhasznált EPSON UltraChrome™ HDR tinta vízbázisú archiv pigmentfesték, így a képek normál beltéri körülmények között több évtizedig megőrzik az eredeti színeiket, de közvetlen napfénynek kitéve is 1-2 évig fakulásmentesek. (Szemben például a hagyományos ofszet nyomatokkal, melyek napfény hatására, akár hetek alatt jelentősen kifakulnak.) A EPSON gyorsított tesztjei (Wilhelm Imaging Research) alapján a beltérben, üvegezett keretben kiállított képek élettartama a 125 évet is meghaladja. (A képek élettartamát növeli, ha a helyiségen belül légcserétől védetten helyezi el azokat (pl. üvegezett képkeretben), így megvédve például a dohányfüsttől, illetve a légkondicionálók befúvásától.) A EPSON STYLUS PRO 9900 és EPSON STYLUS PRO 11880-as szériájú nyomtatókat kifejezetten fotónyomtatásra és művészeti reprodukciók készítésére fejlesztették.

A lehető legnagyobb mértékben. A 11 színes EPSON nyomtatótechnológiának köszönhetően, nyomdai partnerünk nagyon finom raszterezettséget és folyamatos, finom színátmeneteket tud produkálni. (16 bit/csatorna színmélységű akár Adobe RGB képek nyomtatása is lehetséges, így a színátmeneteket az eredeti megjelenésükben, lépcsőzetesség nélkül tudják visszaadni, mivel az általunk készített képfájl is így tartalmazza azokat.)

Nyomdai partnerünk mindkét hordozó esetében (művészpapír, festővászon), spektrofotométerrel készített színprofillal korrigált nyomtatást végez, így az adott hordozón elérhető lehető legpontosabb színreprodukálást érik el.

E technológiának köszönhetően egészen biztos lehetsz benne, hogy amilyen színt mi megtervezünk neker, tökéletesen pontosan ugyanazt kapod meg a kész mandalán.

Jelenleg nincs ilyen opció nálunk, de ha ilyesmit szeretnél, akkor írj nekünk egy e-mailt és biztosítunk számodra lehetőséget erre is! :)

Mind vektorgrafikus, mind rasztergrafikus formában elkészítjük számodra és többféle fájlformátumban is átadjuk, amikre csak szükséged lehet.

Nem. Grafikusok is vagyunk végzettségünk szerint, így tulajdonképpen bármilyen logót el tudunk készíteni. A honlapon feltüntetett logó ár viszont csak a Mandala4U család tagjaira és vállalkozásaikhoz történő logó készítésére vonatkozik. Ha mandalavásárlásoddal még nem csatlakoztál a Mandala4U családhoz, úgy csak piaci árajánlatot áll módunkban adni egyedi logókészítésre. Ettől függetlenül viszont bármilyen logót el tudunk készíteni :)

Rendeltetésszerű felhasználás mellett teljes mértékben. Rendkívül tartós és biztonságos anyagokat használunk, így nem fordulhat elő semmilyen kipárolgó vagy szennyező hatás.

Olyan leírás, amely részletekbemenően taglalja a mandalában szereplő színeket, jelképeket és mintákat. Segíthet megérteni a mandala mélyebb összefüggéseit és rávilágít a használatában rejlő lehetőségekre. Sokaknak segített már mégközelebb kerülni a mandalához. Könnyebb általa a mandalát megérteni és felfogni a jelentősségét. Sokan gyakran nincsenek elsőre tisztában azzal, hogy milyen erőteljes mandala van a birtokukban. A mandalaelemzés erre is rávilágít.

Digitális formában, google driveon megosztva. Általában 5-9 oldalnyi szöveges elemzést tartalmaz, amely részben környezettudatosságból nem nyomtatunk ki. A másik ok, hogy az elemzés elkészítése mindig a mandala elfogadása után kezdődik csak meg és gyakran napokat, vagy akár egy egész hetet is igénybe vesz amíg elkészül. (Alaposak vagyunk :) ) Nem tudnánk a mandalával együtt becsomagolva elküldeni, sőt, az előzőekben leírtak okán az is előfordul, hogy a mandala sokkal hamarabb odaér hozzád, mint a leírás.

3-9 napon belül. Az elemzés elkészítése mindig a mandala elfogadása után kezdődik csak meg és gyakran napokat, vagy akár egy egész hetet is igénybe vesz amíg elkészül. Több mandala egyidejű elfogadása esetén értelemszerűen feltorlódhatnak az elemzések. Türelmedet kérjük! Eddig kivétel nélkül azt a visszajelzést kaptuk, hogy megéri rá várni.

 

Fizetés és adatvédelem

A számlát e-mailben küldjük ki, ugyanis így környezetbarát, nem vész el, továbbá még véletlenül sem juthat a megajándékozott kezébe.

Bankkártyás fizetéssel, közvetlen banki átutalással előre vagy utánvéttel tudsz fizetni. Mi javasoljuk a közvetlen banki átutalást vagy a bankkártyás fizetést a járványügyi kockázatok csökkentése érdekében.

A normál szállítás ingyenes, az express szállítás 2140 Ft-ba kerül.

Maximálisan. Az online bankkártyás fizetést a SimplePay fizetési kapun keresztül bonyolítjuk le, egy titkosított csatornán keresztül. A SimplePay elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online.

Kérlek, látogasd meg a kuponkód beváltását taglaló oldalunkat! Kattints ide

Banki adatok:
Györfi Péter
Raiffeisen Bank
12052729-01449231-00100009

A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a rendelésszámot, hogy tudjuk azonosítani az utalást!

 

Csomagolás / szállítás

A csomagolásunk 100%-ban szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható FSC alapanyagokból készül, amit nyomdai partnerünk egyedileg gyárt számunkra. Vastag falú okmányhengerbe vagy szögletes formájú karton dobozba csomagoljuk, hogy tökéletes biztonságban érkezzen meg hozzád. Formájából adódóan hihetetlenül stabil tartást és védelmet nyújt a térképeiteknek. Ha mégis gyűrődést vagy sérülést tapasztalnál, vedd fel velünk a kapcsolatot és már intézzük is a cserét.

A kiszállítást megelőzően, amikor mandaládat átadjuk a nyomdának emailben kapsz értesítőt tőlünk amelyben kapni fogsz egy csomagkövető kódot. A kód a csomagszámod, amivel ezen az oldalon tudod ellenőrizni, hogy merre jár a csomagod.

A Normál szállítás azt jelenti, hogy a csomagod minden sürgősségi és extra szolgáltatás nélkül kerül feladásra. Ilyenkor logisztikai partnereink a feladástól számított 2-5 munkanapon belül kiszállítják részedre a csomagot, mindenféle felár nélkül. Azért 2-5 munkanapon belül, mert előfordulhat, hogy logisztikai és költséghatékonysági okokból várakoztathatják a csomagot a depóban. Tapasztalataink alapján, a legtöbb esetben azonban 3 munkanapon belül még így is oda szokott érni a csomag.

Express szállítás esetén logisztikai partnerünk a kiszállítást a feladást követő munkanapon 17:00 óráig végzi. Fontos tudni, hogy ez a szállítási mód a kiszállítást gyorsítja, nem pedig a mandala elkészülését, hiszen az részben tőled is függ. (Tőled függ, milyen gyorsan reagálsz a leveleinkre, mennyi idő alatt fogadod el az előnézetet, kérsz-e módosítást még, stb...) Ha ezt a kiszállítási módot választod, akkor viszont amint feladásra kerül a mandalád, úgy a következő 24 órában ott kell lennie nálad. Nem várakoztatják a depóban, hanem azonnal kiszállítják neked.

A GLS a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a szállítási címre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet során nem tudod átvenni a csomagot, a GLS a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Amennyiben a második kézbesítéskor sem tudod átvenni a csomagot, a futár visszaszállítja azt hozzánk. Erről mi értesítést küldünk neked és újra feladjuk számodra a csomagot, azonban ez alkalommal a szállítás díja már téged terhel.

Hétvégén logisztikai partnereink nem szállítanak ki. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmed, hogy ha a rendelési folyamat esetleg a hét végére (péntek) zárul le, és pénteken tud megtörténni a csomag feladása, akkor bármelyik szállítási módot is választod, csomagod akkor is legkésőbb a következő hét elején (szállítási módtól függően) kerül kiszállításra. Kérjük, hogy rendelésed leadásakor ezt mindenképpen vedd figyelembe!

Alapvetően igen. Ha külföldre szeretnél mandalát rendelni, akkor kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mandala4u.hu címen!

Azonnal írj nekünk az info@mandala4u.hu címre vagy hívj fel minket telefonon a 06 70 251 2014-es számon! Amennyiben még nem adtuk fel a terméket, akkor minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a korrekt címre juttassuk el a mandaládat. Ha viszont már feladtuk, akkor helyzettől függően számolni kell a visszaszállítás és újrafeladás díjával, amely esetenként eltérő lehet. Erről azonban folyamatosan egyeztetünk veled.

Semmi baj. A csomagok szerencsére 99.9%-ban nem szoktak megsérülni, mivel kiemelt gondossággal csomagoljuk őket. Ezt logisztikai partnereink is elvárják tőlünk.

Ha mégis sérülés történne, csak annyit kell tenned, hogy jelzed nekünk és fotózd le a sérülést és a csomagolást, hogy jelezni tudjuk a logisztikai partnerünk felé, hogy mi történt.
Küldünk egy futárt, aki elhozza a sérült mandalát, és nyomdai partnerünk elkészíti újra. Természetesen mindezt garanciálisan tesszük, neked egy fillért sem kell érte fizetned, hiszen egyáltalán nem tehetsz arról, hogy a szállítás során megsérült a kép.

Önmagában csak keret rendelésére nincs lehetőség nálunk. A megrendelés során van mód a papír alapú képek kerettel történő rendelésére. A vászonképeket egyáltalán nem keretezzük számos oknál fogva, melyekről fentebb olvashatsz.

A kész csomagokat a GLS futárszolgálat fogja kiszállítani. Ők pedig mindent megtesznek, hogy a csomagod minél hamarabb megérkezzen hozzád. Megbízható és stabil partnereink már évek óta.

Ez a munkafolyamattól és az általad választott szállítási módtól is függ. Termékeinket az általad megadott szállítási módon, a feladástól számított 3-6 munkanapon belül kiszállítja partnercégünk.

Debrecenben igen, az ország más területén sajnos egyelőre nem. Ezt a lehetőséget azonban csak előre utalás esetén áll módunkban biztosítani. A kosár oldalán írd a megjegyzésbe vagy e-mailben jelezd Nekünk, ha ilyesmit szeretnél!

Bármilyen különleges alkalomból meg tudod lepni vele magadat, szeretteidet, ismerőseidet, rokonaidat vagy akár saját vállalkozásodat is erősítheted vele.

Néhány ötlet: születésnap, névnap, évforduló, az első találkozás, az első csók, egy gyermek születése, eljegyzés, esküvő, anyák napja, valentin nap, apák napja, karácsony, ballagás, diplomaosztó, megnyitó, újranyitás, mérföldkő, stb.

Tapasztalataink szerint azonban a legkedvesebb ajándék amihez nem fűződik különösebb indok, csupán önmagában a szeretet. :)

Ha szeretnél, akkor igen. Jelezd nekünk e-mailben és mi az általad kért dátumra időzítjük a kiszállítást. Mindenképpen vedd figyelembe, hogy hétvégén és ünnepnapokon nincs kiszállítás! Erről bővebben a szállítási feltételeink oldalán olvashatsz.

Kézhezvétel után

Semmi gond, meg tudjuk oldani. Csak írj nekünk egy e-mailt az info@mandala4u.hu címre és egyeztetjük a részleteket!

A 30x42 centiméteres keret 9700 Ft-ba kerül, míg az 50x70 centiméteres keret pedig 21000 Ft-ba. Keret rendelés esetén a normál szállítás postaköltsége 2500 Ft.