Szállítási információk

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a feladástól számított 3-6 munkanapon belül kiszállítják partnercégeink. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál Téged a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg, készpénzben. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Gondosan becsomagoljuk a termékeidet, majd pedig átadjuk a GLS vagy az MPL futárszolgálatnak. Tehát hozzád a csomagot minden esetben a GLS vagy az MPL szállítja majd ki házhoz.

 

KÉSZPÉNZES FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző GLS vagy MPL futárnak fizeted ki, készpénzben. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. A számlát a szállítást megelőző napokban küldjük ki a rendelésnél megadott emailcímre. 

 

OTP SIMPLE PAY FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed az OTP SimplePay nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. Ekkor a futárnak már nem kell fizetned.

 

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Normál szállítás esetén Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat.
A Normál szállítás azt jelenti, hogy a csomagod minden sürgősségi és extra szolgáltatás nélkül kerül feladásra. Ilyenkor logisztikai partnereink a feladástól számított 2-5 munkanapon belül kiszállítják részedre a csomagot, mindenféle felár nélkül. Azért 2-5 munkanapon belül, mert előfordulhat, hogy logisztikai és költséghatékonysági okokból várakoztathatják a csomagot a depóban. Tapasztalataink alapján, a legtöbb esetben azonban 3 munkanapon belül még így is oda szokott érni a csomag.

Express szállítás esetén logisztikai partnerünk a kiszállítást a feladást követő munkanapon 17.00 óráig végzi. Fontos tudni, hogy ez a szállítási mód a kiszállítást gyorsítja, nem pedig a mandala elkészülését, hiszen az részben tőled is függ. (Tőled függ, milyen gyorsan reagálsz a leveleinkre, mennyi idő alatt fogadod el az előnézetet, kérsz-e módosítást még, stb...) Ha ezt a kiszállítási módot választod, akkor viszont amint feladásra kerül a mandalád, úgy a következő 24 órában ott kell lennie nálad. Nem várakoztatják a depóban, hanem azonnal kiszállítják neked.

 

HÉTVÉGE

Hétvégén logisztikai partnereink nem szállítanak ki. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmed, hogy ha a rendelési folyamat esetleg a hét végére (péntek) zárul le, és pénteken tud megtörténni a csomag feladása, akkor bármelyik szállítási módot is választod, csomagod akkor is legkésőbb a következő hét elején (szállítási módtól függően) kerül kiszállításra. Kérjük, hogy rendelésed leadásakor ezt mindenképpen vedd figyelembe!

 

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

E-mailben: info.mandala4u@gmail.com

Telefonon: +36-20/251-2014